Nova Print labels og etiketter
Nova-Print – Danmark

Nova-Print Danmark leverer ca. 6 milliarder etiketter årligt til øl-, mineralvands-, tobaks- og fødevareindustrien.

 

Rådgivning og vejledning ‘on location’

Nova-Print har en stor viden og erfaring omkring produktion af etiketter sammenholdt med kundens produktionsfaciliteter, vi giver ofte hands-on rådgivning på kundens lokation omkring:

Bottles of Tuborg beer

  • Limtyper
  • Etiketteringsanlæg
  • Luftfugtighed
  • Papirvalg
  • Regler for stregkoder, pantmærkning og datostempling
  • Lovkrav EU-krav omkring typografi, placering og størrelse

Nova-Print har produceret etiketter i mere end 100 år

Vi er i tæt berøring med vores kunder og ved hvad der bevæger sig på marked. Vi formår at optimere, tilegne os viden og ekspertise i takt med udviklingen.

I dag bliver der målt og registreret på alt, så produkt, design og produktion sammen med markedsføring giver maksimal effekt, når produktet rammer markedet. I den kontekst er Nova-Print’s viden og ekspertise uundværlig og værdifuld for alle vores kunder. I overensstemmelse med vores kunders ønsker har Nova-Print fokus på at etiketten fungerer optimalt så den er i samspil med flasken og flaskens indhold.

 

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

 

NovaGroup

NovaGroup er en grafisk industriel organisation, der har en bred erfaring indenfor produktion og tryk af labels og etiketter.

Nova-Print A/S i Stavanger har produceret labels og etiketter siden 1846, hvor vi startede med at forsyne sardin industrien med labels og etiketter i Stavanger i Norge. Nova-Print A/S i Danmark, som er beliggende i Odense, blev grundlagt i 1904 under navnet Hagen & Sørensen. I 1964 blev Nova-Print det nye navn på det trykkeri som vi kender idag. I 1993 blev virksomheden en del af NovaGroup’s organisation.

I 2005 blev NovaGroup en del af ”Bagel Packaging Group” og tilsammen har vi trykkerier og design afdelinger i Danmark, Norge og Tyskland. Bagel er en af Europa’s største trykkeri virksomheder indenfor produktion af labels og etiketter til mad og læskedrikkeindustrien.